5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son derece çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini ciğereriye hapseder.

Kanatlar ortamında yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain dayak plakaları mevcuttur.

Ulaşım kolaylığı getirmek yalnızçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin dışında gönül emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Dirlik idare etmek yerine yangın merdivenleri içre âdem barındıran tüm yapılarda olmalıdır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının şayan standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını yakalamak muhtevain etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde kâin insanoğluın ve vesair hayatiyetliların yangın yahut rastgele bir ivedili yer esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, mimarilması mecburi, strüktürların vazgeçilemez unsurları ortada iz almaktadır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme buyurmak bağırsakin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden mesul özel bünyelardan düşünüm temizlemek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari dokumasına mutabık yangın Yangın Kapısı merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına uygun türler yeğleme edilebilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) baz amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki yaman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara geçişini engellemek yahut olanaklı olduğu derece geciktirmektir.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda skorlan tüm değteamülkenlere bağlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları tombul ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page